Tisztelt Ügyfeleink!

 

Szolgáltatásaink digitalizálása és a papírmentes iroda gyakorlati megvalósítása jelentős változást hozott munkánk helyigényében. Ezért határoztuk el már tavaly év végén, hogy irodát váltunk. Nyár elejére terveztük a költözést.

Megtaláltuk a minden tekintetben megfelelő helyet a IV. kerületben az István út 16 szám alatt.

A folyamatok azonban felgyorsultak. A DC irodaház előbb talált bérlőt a helyünkre, mint ahogyan az új irodánk felújítása befejeződne.

Tehát február 18-án költözünk. Ezen a napon valamennyi szolgáltatásunk szünetel!

Február 19-től munkatársaink home office-ban dolgoznak tovább.

Az Önök számára ez semmilyen fennakadást, változást nem jelent a kapcsolattartásban. Javasoljuk, hogy elsősorban e-mailen küldve, vagy az SFTP felületre feltöltve juttassák el számunkra a bizonylataikat. Amennyiben a számlákat és egyéb dokumentumokat postán, vagy futárral küldik kérjük, hogy a könyvelőjükkel egyeztessék, milyen címre kérik.

Szervereinket áthelyezzük egy szerverparkba, ami a működésük szempontjából, ha lehet még biztonságosabb megoldást jelent. A költözés napján, február 18-án, ez egy napos leállást eredményez. Ha Önök számláikat a szerveren keresztül (a BMD NTCS rendszerből) állítják ki kérjük, vegyék figyelembe, hogy ezen a napon ez a szolgáltatásunk nem lesz elérhető.

A szerver áttelepítését követően azoknak az Ügyfeleinknek, akik távoli asztalon keresztül kapcsolódnak hozzánk, az IT munkatársai beállítják az új kapcsolatot.

A raktár az új irodában már rendelkezésünkre áll. Tehát azokat a bizonylatokat, amelyek tárolását vállaltuk, biztonságosan tudjuk raktározni, a hozzáférést előzetes egyeztetés alapján biztosítjuk.

Telefonszámaink, és e-mail elérhetőségünk nem változik, a folyamatos kapcsolattartás rajtuk keresztül biztosított.

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Ossza meg a cikket:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp