Rólunk

2022-ben lesz 30 éves a Colling. A számviteli szolgáltatók között ez ritkaság. Ahogyan az is, hogy egy ilyen nagy múltú cég ennyire fiatalos, újdonságok iránt fogékony maradjon. A könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás napjainkban nagyfokú rugalmasságot igényel, amihez folyamatos tanulás, képzés, és több iparágra kiterjedő szakmai tapasztalat árán tudtunk eljutni.

Szolgáltatásaink nemzetközi vállalkozások számára is elérhetők. Kollégáink angolul is tárgyalóképesek. Pozsonyi irodánk a nemzetközi kapcsolatokban gondolkodó partnereinknek nyújt hatékony segítséget.

Precízen, naprakészen feldolgozott adatokkal, szemléletes, egyedi igényeket is kielégítő riportokkal támogatjuk ügyfeleinket a hatékony döntésben, tervezésben, vállalatirányításban. Legyen szó akár elszámolásról, elszámoltatásról, cégértékelésről, stratégiai tervezésről, költséghatékonyságról.

Papírmentességre törekszünk. A könyvelés és a bérszámfejtés digitális dokumentumai számára védett adatcsatorna áll ügyfeleink rendelkezésére. Így biztosítjuk, hogy szolgáltatásaink mindenben megfeleljenek a GDPR előírásainak. Nyomtatványokkal, szaktanácsokkal segítünk a megfelelés kialakításában partnereinknél.


Ügyfélközpontú szolgáltatás,  naprakészség, átfogó számítástechnikai támogatottság, gyors és közérthető kommunikáció
jellemzi a munkánkat.

Hitvallásunk a támogatás, az együtt-MŰKÖDÉS. Az artisták nyelvén „unterman”-ok vagyunk, akik biztonságos támaszt és lendületet adnak.

Így lesznek A MI SZÁMAINK AZ ÖN BARÁTAI


Butkovics Andrea
ügyvezető