Rólunk

A Colling Kft 1992 óta nyújt teljes körű számviteli, bérszámfejtési, cafeteria és adótanácsadói szolgáltatást hazai és nemzetközi ügyfeleinek egyaránt.

A sok éves működés során bebizonyosodott, hogy a saját könyvelőt foglalkoztató vállalkozások esetében is szolgáltatás-kihelyezésben van a legnagyobb potenciál a költségcsökkentést és hatékonyabb működést megcélzó vállalatok számára. Ha a házon belüli adatrögzítést választja egy vállalkozás, akkor is az ellenőrzést, az adóügyeket ésszerű cégen kívülre helyezni. A felelősség megosztása csak másodlagos fontosságú a naprakész szaktudás és a szerteágazó, iparágakat átfogó tapasztalat mögött.

A folyamatos fejlődés során és az ügyfelek igényeinek megfelelően 2004-ben megnyitottuk irodánkat Pozsonyban, így támogatva azon vállalatok működését, amelyeknek Magyarországon kívül Szlovákiában is van érdekeltsége.

A Colling Kft az évek során a hazai számviteli szolgáltatók egyik meghatározó alakjává nőtte ki magát, köszönhetően a szakértők gondos kiválasztásának és a folyamatos továbbképzéseknek. Munkatársaink naprakész információval rendelkeznek a számvitel, bérszámfejtés, cafeteria és adótanácsadás törvényi és jogszabályi változásaival kapcsolatban, melyeket rendszeresen ismertetnek ügyfeleinkkel, hogy időben tudjanak reagálni a piac változásaira.

Cégünk az SGS Yearsly International által auditált ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezik mind a könyvelési, bérszámfejtési és cafeteria szolgáltatások területén. 2006 januárjában SAP rendszert vezettünk be, ezzel is támogatva a minőségbiztosítási rendszerünk minél hatékonyabb működését. Ezen rendszer és a folyamatokba épített két lépcsős ellenőrzés garantálja a hosszú távon magas színvonalú szolgáltatást.

Ügyfélközpontú könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, cafeteria, naprakészség, átfogó számítástechnikai támogatottság. Ezek a Colling legfőbb ismérvei. Célunk, hogy ügyfeleinket vállalati adminisztrációs folyamataikat tekintve minél szélesebb körben szolgáljuk ki, ezzel is támogatva az üzleti döntéseiket, hozzájárulva sikeres működésükhöz. Mert ügyfeleink sikere, a mi sikerünk is.

 

Butkovics Andrea
ügyvezető

 


 

Partnereink

Butkovics Andrea

Butkovics Andrea

Ügyvezető

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.